Social Media voor Advocaten, accountants en notarissen

Verschillende beroepsgroepen, van horeca-ondernemers tot popmuzikanten, zetten de laatste jaren Social Media zoals Twitter en Facebook succesvol in om naamsbekendheid op te bouwen en uiteindelijk ook omzet te genereren. Accountants, advocaten en notarissen, zo blijkt uit onderzoek, zijn hierin over het algemeen zeer terughoudend. Verhouden Social Media zich slecht met het vertrouwelijke karakter van deze beroepen? Is er sprake van koudwatervrees? Laten advocaten en accountants hier kansen liggen? Wij denken van wel.

Klanten verwachten steeds meer aandacht, Social Media helpen juist om die aandacht efficiënt te geven.

Daarom bieden we een speciale Kennissessie aan
In deze compacte kennissessie benoemen we het nut en de praktische toepasbaarheid van Social Media en bepalen we de grenzen van de bruikbaarheid van Social Media voor advocaten, accountants en notarissen. We laten zien hoe je Social Media kunt inzetten om in deze tijd omzet te behouden en zelfs te laten groeien door meer contactmomenten te creëren.

En we hebben een inspirerend voorbeeld mee: Krause
De Groningse electromuzikante Krause zet Twitter, YouTube en andere social media in om haar fans aan zich te binden. Al in 2010 kreeg ze de Interactive Award op Eurosonic/Noorderslag voor de originele en authentieke manier waarop ze dit doet.

Waar, wanneer, hoeveel?
De kennissessie vindt plaats op dinsdag 30 oktober, in MartiniPlaza Groningen. Inloop is vanaf 15.00 uur, de Kennissessie start om 15.30 uur. Natuurlijk is er tijd voor een borrel, en rond 17.30 uur kun je weer op huis aan. Deelname kost €95.- per persoon (excl. 21% BTW). Opgeven kan door een email te sturen naar kennissessie@thesisone.com.

Download hier de uitnodiging als pdf: Kennissessie Social Media 30 oktober 2012