Webinar “De Social Enterprise verlegt alle grenzen” op 21 november 2013

De Social Enterprise verlegt alle grenzen

Geef je hier op! Veel van de modellen en methoden die we als ondernemer of manager dagelijks gebruiken, dateren uit de vorige eeuw. In de kennis- en netwerkeconomie waarin we nu leven, werken deze modellen en methoden steeds minder goed. Dat zien we dagelijks om ons heen. Ook zien we om ons heen mensen en organisaties experimenteren met nieuwe vormen: crowdfunding, broodfondsen, Het Nieuwe Werken, functieloze organisaties, coöperaties, zelf je salaris vaststellen en ga zo maar door. Soms zijn deze experimenten zeer succesvol, soms wat minder en soms sterven ze een zachte dood.

Hoofdzaak is dat er steeds meer ervaring ontstaat met allerlei aspecten van wat we de Social Enterprise noemen: organisaties waarin mensen samenwerken om echte waarde te creëren.

Krijg een overzicht van de Social Enterprise tijdens het webinar

In deze webinar laten wij zien welke grenzen verlegd moeten worden wanneer je als bedrijf mee wilt kunnen in de nieuwe tijd. Ook laten we zien hoe je dat dan doet, gebaseerd op hun eigen ervaringen en onderzoek.

Het webinar vindt plaats op donderdag 21 november 2013, om 15.00 uur en duurt een uur. Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een computer/mobiel device met werkende internetverbinding en werkende luidspreker.

Geef je nu op voor het webinar: klik hier om je te registreren.