Chocola-sessie: Hoe maak ik mijn organisatie future-proof? 19 februari 2014

Hoe maak ik mijn organisatie future proof?

De crisis loopt volgens velen op zijn eind, je durft weer voorzichtig vooruit en naar buiten te kijken. Wat je daar ziet is niet altijd even makkelijk te duiden. Zijn leegstaande kantoren en genationaliseerde banken aan de crisis te wijten, of zit er meer achter? Komt het publiek straks weer terug in de winkelstraten of niet? Willen al die zzp’ers straks weer een vaste baan of is dat voorgoed voorbij? Hebben we in de toekomst eigenlijk nog wel bedrijven nodig nu er steeds meer peer-to-peer gaat?

We nodigen je graag uit voor een ontbijtsessie waarin we, samen met vijftien managers en ondernemers uit de regio Groningen, proberen chocola te maken van alle trends en hypes die op jou en je organisatie afkomen.

Geef je hier op!

  • Datum: woensdag 19 februari 2014
  • Tijd: 08.00 uur tot 09.00 uur
  • Locatie: Seats2Meet Groningen, Eemsgolaan 9, Groningen
  • Kosten: €20 excl. 21% BTW