Gezocht: superstagiair

Wij doen nogal veel verschillende dingen. We doen consultancy, maken een podcast, we geven lezingen, we maken heel soms een filmpje. We schrijven, op verschillende platforms. We zijn een bedrijf (Thesis One), maar we maken ook deel uit van de teams die verantwoordelijk zijn voor MIES, OnsBasisinkomen, Schepen aan de Horizon en ook nog een beetje Permanent Beta en TEDxGroningen. Best druk met z’n tweeën.

We zoeken daarom hulp van een stagiair, voor pakweg de periode februari-juni 2016. Het ideale profiel: je vindt veel leuk en je wilt veel leren. Je kunt dingen met audio, video en/of WordPress. Je hebt oog voor vormgeving. Of gevoel voor taal. Of allebei. Je kunt tegen chaos en je bent ondernemend genoeg om je niet te vervelen als het wat rustiger is.

Waarschijnlijk doe je een hbo-opleiding, bijvoorbeeld CMD of Journalistiek. Maar een mbo-topper of een beetje praktische universitaire student kan misschien ook wel.

Je krijgt een hele (hele) bescheiden stagevergoeding. Je krijgt wel echte aandacht. Van ons zelf. Daar heb je vooral iets aan als je weet wat je wilt en niet te bescheiden bent om daarom te vragen.

Interesse? Mailen!

Je kunt hier geen reactie plaatsen