Het Thesis One Trendontbijt

Vier keer in 2016 samen kauwen op megatrends

Wij zijn van huis uit erg nieuwsgierig. We verkennen nieuwe ontwikkelingen zoals bitcoin, het basisinkomen, het Internet of Things. We kijken wat erachter zit. Voor welk probleem het een oplossing is. En we doen daar verslag van in presentaties, podcasts en blogposts.

In 2016 voegen we daar iets aan toe. We organiseren ontbijtbijeenkomsten waarin we deze trends niet alleen presenteren, maar waarin we ook doorpraten over de vraag wat de concrete consequenties zijn. Waar liggen kansen en bedreigingen? Niet over tien jaar, maar morgen en overmorgen. En niet in het algemeen, maar specifiek voor de deelnemers en hun organisaties. Heel concreet dus.

Voor wie: iedereen die interesse heeft, maar de onderwerpen worden vooral geselecteerd voor ondernemers, leidinggevenden en professionals.

  • Kosten: € 750 ex btw per persoon voor een reeks van vier trendontbijten.
  • Locatie: op een goed bereikbare plek in Groningen, en bij voldoende belangstelling ook elders.
  • Data: vier dinsdagen in 2016 – 8 maart, 7 juni, 6 september en 6 december.
  • Tijd: van 8.00 uur (sharp) tot 10.00 (ook sharp).

De groepsgrootte is beperkt tot tien personen. Bij meer belangstelling zullen we een tweede reeks starten. Inschrijven kan via het formulier hieronder. Met specifieke vragen of wensen kun je ons natuurlijk bellen of mailen.

Geef je op via onderstaand formulier:

Comments

Je kunt hier geen reactie plaatsen