Gezocht: ondernemende student journalistiek (stage)

We zoeken iemand die enerzijds hands-on kan helpen om wat we doen om te zetten in publiceerbare content en anderzijds met ons een strategie kan uitzetten die leidt van publicaties naar (meer) inkomsten.

Voor het eerste moet je denken aan: schrijven (Nederlands, Engels), audio en video bewerken, WordPress-sites onderhouden. Oog voor en handigheid met vormgeving is een plus.

Voor het tweede is interesse in en kennis van merkstrategie, personal branding, verdienmodellen een aanbeveling.

Verder is het prettig als je affiniteit hebt met de onderwerpen waar Thesis One zich mee bezighoudt: bitcoin, blockchain, innovatie in het algemeen, sociale innovatie.

Thesis One adviseert organisaties op het raakvlak van technologische, organisatorische en maatschappelijke vernieuwing. We hebben veel verstand van ondernemerschap, werken in netwerken, en zaken zoals Social Media en Blockchaintechnologie. We doen zelf onderzoek en we maken een podcast.

Ronald schrijft goed ontvangen stukken op Medium, die met enige regelmaat doorgeplaatst worden op TPO.nl en RTLZ.nl.

Lykle staat regelmatig voor grote en kleine zalen om Blockchaintechnologie uit te leggen, en de mogelijke toepassingen ervan te laten zien. Daarnaast is hij steeds vaker dagvoorzitter/moderator of facilitator van onder andere kennissessies.

Interesse?

Neem contact op met Ronald Mulder – 0615095121 – ronald@thesis1.com@ronaldmulder